Книги

Книгите, издадени от фондация „Граждани на Новата епоха“ са посочени по-долу:

Ако желаете да закупите някоя от тях, пишете ни на имейл:
foundation.newagecitizens@gmail.com
Безплатна доставка в цялата страна в офиси на Спиди при поръчка над 35 лева.

Електронни книги можете да свалите на посочените връзки или да поръчате PDF файл на съответната книга на имейла, посочен по-горе.

Холистично общество

В тази книга се представя нов модел на социално организиране. Холистичният модел, на чиято основа се изгражда холистично общество, се уповава върху духовната истина, че всеки човек и всяко друго живо същество са значими проявления на Абсолюта.
Изведени са основните принципи на функциониране на нов тип икономика, която не е капиталистическа, а холистична. В нея отношенията се изграждат така, че оптимално да се защитават интересите на човечеството, на Земята, на животните и на растенията.
Представен е институтът на хуманно възстановителната реакция, който аргументирано заменя философията на репресивно санкциониране в наказателното право.
Холистичният модел е свързан с коренно различен подход на социално организиране, приложим както от частните организации, така и от държави, които желаят да се развиват в служба на цялото.

Цена: 15 лв

Книгата е достъпна и в електронен вид: https://payhip.com/b/A7dP$5.95

Холистично обществоFree SampleShare Buy Nowpowered by

Korica Katara

Завръщането на свещеното познание на КАТАРА

Тази книга е създадена с цел да запознае българските читатели с информацията, която се съдържа в лекции, книги и писмени ръководства, чийто автор е Йеша Ашаяна и Съюза на Пазителите. Тематиката обхваща представяне на духовните светове (измеренията), фините тела на човека и космоса, енергийни честоти, мултиизмерна структура на човека, ДНК активация, предназначение на свещените места на Земята, извънземни раси и отношенията помежду им, мисия и произход на човешката раса, пред-древна история на човечеството, индиго и илюминати расите на Земята.

Цената на книгата е 15 лв.

Книгата е достъпна и в електронен вариант на следните уебсайтове: https://payhip.com/b/diwu$5.95

Завръщането на свещеното позна…Free SampleShare Buy Nowpowered by

duhovno-probuzhdane

Духовно пробуждане

Стихосбирката „Духовно пробуждане“ съдържа философска и езотерична поезия, в която Александър Миланов изразява своите възгледи по въпроси като: обединение на човечеството, научно разбиране на душата, живота след смъртта, процеса на прераждане и настоящата трансформация на Земята.Това е поезия, която апелира към душата на читателя и, в която се разкрива перспектива за живота, по-висока от ежедневната.

Цената на стихосбирката е 10 лв

Книгата е достъпна и в електронен вариант на следния уебсайт: https://www.smashwords.com/books/view/638260